Välkommen till Ringos

För oss på Ringos är måltiden mer än bara mat, vi gör alltid vårt yttersta för att våra gäster ska trivas och få en upplevelse utöver det vanliga. Här presenterar vi det som vi erbjuder av caterinlösningar. Önskar ni förslag utöver dessa så hjälper vi självklart till att hitta en skräddarsydd lösning för att lösa just era behov och önskningar. Minimumantal för nedanstående förslag är 15 personer, är ni färre kan vi självklart ordna det men, då gör vi en speciallösning för det tillfället. Vi hjälper till med att lösa allt som behövs för en lyckad fest. Inbjudningar, lokaler, dekor, teknik, möbler och porslin.
Hör av er till oss så bokar vi ett möte för att gå igenom det ni behöver hjälp med.
För oss som jobbar på Ringos står alltid du som kund i fokus och vi gör allt för att ert arrangemang ska bli lyckat.

 


Bufféförslag, Snittförslag, Tapas/Fingerfoodförslag, Middagsmeny

VÅRA BUFFÉ FÖRSLAG (12% moms tillkommer)

SVENSK BUFFÉ

-Gravad lax med rotfrukter, smögenräkor, senapsdressing och dill
-Rökt lax med gulbetsvinaigrette och pepparrot
-Marinerad böckling med rödbetor, kapris och rödlök
-Örtstekt kalvrostbiff
-Tvärnöskinka med äpple och valnötter
-Prästostpaj 
-Potatissallad med kapris och rödlök
-Tre svenska ostar
-Tunnbröd och roslagsbröd

Pris per person: 250:-


MEDELHAVSBUFFÉ 

-Catalansk skaldjurssallad (bläckfisk, blåmusslor, räkor)
-Vitlökshalstrad Lax "Caprese" (rostad tomat, mozzarella och basilika)
-Kalvrostbiff Tonnato (tonfiskmajonäs, kapris)
-Citron och olivkyckling
-Parmaskinka med färska fikon och parmesan, balsamikoreduktion
-Parmesanpaj 
-Risonipastasallad "Pesto"
-Provencalsk bönsallad
-Gorgonzola
-Taleggio
-Grissini


Pris per person: 265:-


ASIATISK BUFFÉ 

-Tonfisksashimi med soja och inlagd ingefära
-Thailändsk skaldjurssallad "Yam Taley"
-Sesamrostad lax med böngroddar "Sweet and sour"
-Tandooristekt kyckling med raita
-Thailändska köttbullar med jordnötter och anasassalsa
-Kalvrostbiff "Taj Mahal" (curry, mangochutney, linser och mandel)
-Koreansk gurk/kålssallad
-Nudelsallad med vattenmelon, lime och koriander
-Rissallad

Pris per person: 270:-


ITALIENSK BUFFÉ

-Tonfisksallad med kronärtsskocka, kapris och rostad paprika
-Olivkyckling
-Parmaskinka, mortadella och salami
-Parmesanpaj med soltorkad tomat
-Toscansk bönsallad
-Tomat och mozzarellasallad
-Pastasallad med pesto
-Gorgonzola och talleggio med fikonmarmelad
-Italienskt lantbröd och smör

Pris per person: 225:-


SOMMARBUFFÉ

-Gravad lax med hovmästarsås
-Cheddarpaj med kräftskagen
-Gräslökskyckling med rostade rotfrukter och pepparrot
-Inkokt röding med snabbinlagd gurka och dillmajonäs
-Potatissallad 
-Grönsallad
-Bröd och smör

Pris per person: 225:-


STORA FESTEN ELLER BRÖLLOPSBUFFÉN

-Svenska ostron "Naturell"
-Svenska Ostron "Bloody Mary" (tomat, selleri, svartpeppar)
-Havskräfta(kokt), kronärtsskocka örtkräm
-Kokt hummer, purjolök, puylinser, tryffelmajonäs
-Pilgrimsmusslor "Caprese" (rostad tomat, buffelmozzarella, basilika)
-Havskräfta (halstrad) blancherad isberg, fänkål och pepparrot
-Skaldjursceviche
-Kungskrabba, pocherat vaktelägg, hovmästarsås och krutonger
-Gambas al ajillo (jätteräkor med chili, vitlök och oliver)

Pris per person: dagspris


VÅRA SNITTFÖRSLAG

Här kan ni välja de som ni önskar, vi rekommenderar minst tre sorter:
-Kräftskagen på kavring
-Gravad lax på kavring med sellerisallad och hovmästarsås
-Tvärnöskinka på kavring med ädelost och aprikoskompott
-Rökt lax på kavring med citronkräm och citronmarinerad gulbeta
-Minimozzarella, pesto och soltorkad tomat på rågbröd
-Räkröra med sikrom på tunnbröd
-Crostini med rökt ankbröst och svampkräm
-Crostini med basilikafärskost, parmaskinka och soltorkad tomat

Pris per snitt: 30:-


VÅRA TAPAS/FINGERFOODFÖRSLAG

Här kan ni välja de som ni önskar, vi rekommenderar minst tre sorter:
-Minikrustad med getostkräm, balsamicokokt lök och valnöt
-Minispett med mozzarella, salami, soltorkad tomat och basilika
-Minitaco med rökt lax och citronkräm
-Tostadita med gräslökskräm och sikrom
-Vitbönkräm med friterad serranoskinka och tryffel (serveras i litet glas)
-Japansk laxtartar med gari och vattenmelon (serveras på sked)
-Crabfritter med chiliremoulade
-Laxpastrami på nacho med guacamole och tomatsalsa
-Tonfiskroll med sojagele
-Smördegsrulle med röd pesto och parmaskinka
-Kvibille grönmögel med aprikos och rostade hasselnötter

Pris per styck: 35:-


MIDDAGSMENY

FÖRSLAG PÅ MIDDAGSMENY 1:

Förrätt: -Confiterad röding med gulbets och pepparrotsvinaigrette, kavringkrisp och regnbågsrom
Varmrätt: -Citronstekt kalvrostbiff med silverlökskräm, kronärtsskocka, rostad tomat och vinägersky
Efterrätt: -Vaniljparfait med äppelkompott, syltad ingefära och mjuk pepparkaka

Pris per person: 395:-

FÖRSLAG PÅ MIDDAGSMENY 2:

Förrätt: -Rökt ankbröst med auberginekaviar, paprikarelish och valnötter
Varmrätt: -Halstrad odlad norsk torskrygg med dillglacerade jordärtsskockor, sojabönor, kräftsky och mandelpotatispuré smaksatt med pepparrot
Efterrätt: -Vitchokladpannacotta med limemarinerad ananas

Pris per person: 405:-

FÖRSLAG PÅ MIDDAGSMENY 3:

Förrätt: -Skaldjursceviche "Havana Club" (mango, gurka, vattenmelon, chili och lime)
Varmrätt: -Chipotlegrillad majskyckling, bakade tomater, rostad majskräm, friterade lökringar och baconsky
Efterrätt: -Cheesecake "Vanilla sky" (cheesecakekräm, inkokta körsbär, tunnbakad smördeg)

Pris per person: 410:-
boka@ringosbistro.se
08 - 658 30 30
Aktuellt!